Fysioterapeutti Jari Kotkansalon palvelut Tallukassa


MEDIATIEDOTE 2.11.2021


Fysioterapeutti Jari Kotkansalo palvelee nyt myös Hotelli Tallukassa.


Pitkän linjan fysioterapeutti Jari Kotkansalo osti kaksi vuotta sitten kuntokeskuksen Hollolan Salpakankaalta. Samalla hän aloitti työskentelyn myös Vääksyssä, Vääksyn fysikaalisen hoitolaitoksen tiloissa. Nyt hyvin aloitettu toiminta Vääksyssä jatkuu uusissa toimitiloissa Hotelli Tallukassa ja palvelee myös hotellivieraita tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin sekä sopimuksen mukaan.

Jari Kotkansalo on valmistunut kuntohoitajaksi vuonna 1994, fysioterapeutiksi 1997 ja suorittanut työfysioterapian koulutuksen työterveyslaitoksella. Hän on työskennellyt työfysioterapeuttina työterveyshuollossa yli 10 vuotta muun muassa  Vantaalla, Torniossa ja Rovaniemellä. Lisäksi hän on toiminut kuusi vuotta fysioterapeuttina terveyskeskuksessa Kauniaisissa ja toiminut kuntokeskus-yrittäjänä kotikonnuillaan Kemissä sekä työskennellyt yrittäjänä fysikaalisessa hoitolaitoksessa Orivedellä.

Jari Kotkansalo toivoo, että uusi toimipaikka tuo positiivista synergiaa kaikille osapuolille. Hän tarjoaa perinteisen fysioterapian ja hieronnan lisäksi personal trainerin, ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjaajan sekä terveyskonsultin palveluja esimerkiksi painonhallinnan haasteissa. Hän on myös Footbalance -pohjallisten asiantuntija.

Jari Kotkansalolta voit tiedustella fysioterapeutin perinteisiä palveluja ja siihen liittyen esimerkiksi kinesioteippausta ja faskiakäsittelyä,  lääkärin lähetteellä tai ilman. Jatkossa on suunnitelmissa muun muassa kuumakivihieronnan, kuivakuppauksen ja savipakkaushoitojen aloittaminen.

 

Lisätiedot: p. 041 5077 919, Jari Kotkansalo