Uima-allas ja saunat

HYVINVOINTIPALVELUT SYDÄMEN ASIALLA


Tallukka tarjoaa hotelliasukkaille mahdollisuudet myös vesiliikuntaan ja virkistäytymiseen. Tule nauttimaan saunan lämmöstä!


Saunaosastollamme on sekä miesten että naisten saunat ja tilaussaunat, myös infrapunasauna löytyy sieltä ja niiltä kaikilta on suora yhteys 20 metrin uima-altaalle sekä porealtaalle.

Saunat ovat lämpimänä ma – pe klo 17.00 – 19.30,  -  la  klo 8.00 – 10.00.
Myös allasosasto on asukkaiden käytössä. 
Allasosasto on avoinna ma klo 10.00 - 19.00, ti - pe klo 8.00 - 19.30,  -  la klo 8.00 - 10.00. Saunat ja uima-allasosasto sijaitsevat hotellin alasiivessä.

Tilauksesta saat myös saunan yksityiskäyttöön. 
Pyydä tarjous myyntipalvelustamme: +358 (0)44 9897998 tai sähköpostitse myynti(at)tallukka.fi.

Infrapunasauna

Terveyttä edistävä ja rentouttava infrapunasauna laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle ja poistaa myrkkyjä kehosta. Infrapunasaunassa ei ole lainkaan kiuasta tai löylyjä, vaan hikoilemisen aiheuttaa infrapunasäteily. Infrapunasaunan lämpötila on matalampi kuin perinteisessä saunassa noin 50 celsiusastetta sekä se hikoiluttaa tehokkaammin, koska lämpövaikutus menee syvemmälle ihoon. Saunassa on myös helppo hengittää, koska siellä ei ole kuumaa höyryä eikä korkeaa lämpötilaa ja saunomisen jälkeen on virkistynyt olo. Infrapunasauna helpottaa lihasjännitystä ja nivelkankeutta. Lisäksi 30 min saunassa polttaa noin 600 kaloria ja vähentää selluliittiä.

Hotelli Tallukassa on kaksi infrapunasaunaa, joista toinen löytyy kuntosalin yhteydestä ja toinen saunaosastollamme.