Uima-allas ja saunat

HYVINVOINTIPALVELUT SYDÄMEN ASIALLA


Tallukka tarjoaa hotelliasukkaille mahdollisuudet myös vesiliikuntaan ja virkistäytymiseen. Tule nauttimaan saunan lämmöstä!


Saunaosastollamme on sekä miesten että naisten saunat ja tilaussaunat, myös infrapunasauna löytyy sieltä ja niiltä kaikilta on suora yhteys 20 metrin uima-altaalle sekä porealtaalle.

Arvoisa asiakas, huomioithan, että poreallas ei ole tällä hetkellä käytössä. Saunat ja uima-allas ovat normaalisti käytettävissä.

Hotelli Tallukka osallistuu valtakunnalliseen Astetta alemmas -kampanjaan.

Syksyllä 2022 alkaneessa kampanjassa kannustetaan jokaista suomalaista tekemään nopeavaikutteisia ja konkreettisia energiansäästötoimia. Kampanjan tavoitteena on saada vähintään 75 % suomalaisista säästämään energiaa ja saavuttaa pitkällä aikavälillä pysyvästi alhaisempi energiankulutus. Tavoite on kaikille yhteinen kotona, liikenteessä, työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) valmistelema kampanja tulee keskittymään lämmitykseen ja lämpimän veden kulutukseen, koska ne haukkaavat suurimman osan Suomen kotitalouksissa käytettävästä sähköstä.

Kampanja alkaa lokakuussa kestää koko lämmityskauden.

Lue lisää kampanjasta tästä.

Asukassaunat ovat lämpimänä seuraavasti:

iltasaunat ma – to klo 18.00 – 20.00

iltasaunat pe - la klo 16.00 - 20.00 

aamusaunat la - su klo 8.00 – 10.00

Allasosasto on asukkaiden käytössä.

Allasosaston palveluajat ovat:

ma - ke klo 8.00 - 20.00

to klo 10.00-20.00

pe - la 8.00 - 20.00 

su klo 8.00 - 12.00

Saunat ja uima-allasosasto sijaitsevat hotellin alasiivessä.

Infrapunasauna

Terveyttä edistävä ja rentouttava infrapunasauna laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle ja poistaa myrkkyjä kehosta. Infrapunasaunassa ei ole lainkaan kiuasta tai löylyjä, vaan hikoilemisen aiheuttaa infrapunasäteily. Infrapunasaunan lämpötila on matalampi kuin perinteisessä saunassa noin 50 celsiusastetta sekä se hikoiluttaa tehokkaammin, koska lämpövaikutus menee syvemmälle ihoon. Saunassa on myös helppo hengittää, koska siellä ei ole kuumaa höyryä eikä korkeaa lämpötilaa ja saunomisen jälkeen on virkistynyt olo. Infrapunasauna helpottaa lihasjännitystä ja nivelkankeutta. Lisäksi 30 min saunassa polttaa noin 600 kaloria ja vähentää selluliittiä.

Hotelli Tallukassa on kaksi infrapunasaunaa, joista toinen löytyy kuntosalin yhteydestä ja toinen saunaosastollamme.