Luontoliikunta

Kun haluat viettää liikunnallisen päivän Tallukassa ja lähimaastossa, tekemistä löytyy. Hyödynnä uima-allasosastomme, kuntosalimme ja liikuntasalimme lisäksi myös Pirppulan kuntoportaat ja näkötornimme. Tai kipaise lenkille Kalmarinrantaan ja kanavan varteen. Alla lisää liikunnallisia vinkkejä!

Liikunnallisen päivän viimeistelee palauttava uinti ja lihaksia rentouttava saunan lämpö Tallukan saunaosastolla. Saunat ja uima-allasosasto on hotelliin majoittuvien käytössä.

Talviaktiviteetit
Katso vinkit Asikkalan, Suomen liikkuvimman kunnan, sivuilta:
www.asikkala.fi/matkailu-ja-kulttuuri/talviaktiviteetit-ja-retket/

Hiihtoladut 
Vesijärven jäälle pyritään ajamaan ”aurinkolatu”, jonka kautta pääsee retkeilemään mm. Varjansaaren laavulle. Vesijärven ladun lähtöpaikka on Kalmarin- ja Pirppulanrannassa. Lisää tietoa kunnan hiihtoladuista löytyy Asikkalan kunnan sivuilta:

www.asikkala.fi/liikunta-ja-vapaa-aika-sisaltosivu/hiihtoladut/   

Patikointiretket lähialueella. 
Lähde patikoimaan upeille Aurinkovuoren reiteille, läheiselle Pasolanvuoren laavulle tai lähde tutustumaan upeaan Päijänteen kansallispuistoon. Ja Evon lähimmät reititkään eivät ole kaukana!
www.visitpaijanne.fi/retkeily 
www.luontoon.fi/paijanne

Kalmarinranta
Kävelymatkan päässä hotellilta on tämä täydellinen uimapaikka hiekkarantoineen. Rannalla on myös Frisbee-golfrata ja rantalentopallokenttä. Frisbeet panttia vastaan respasta kesäkaudella Hotellissa majoittujille. SUP Suppailua Kalmarinrannassa järjestää kesäisin Vääksy Sup.  

Frisbee Golf
Kauniiseen kanavan ja Kalmarin rannan maisemiin rakennettu 12-väyläinen Asikkalan DiscGolfPark vain 1500 metrin päässä hotellilta.
Asikkala-DiscGolfPark-ratakartta.pdf

Sauvakävely
Tutustu lähialueeseen sauvakävellen. Vuokraamme kävelysauvoja hotelliin majoittujille. Kysy sauvoja ja reittivinkkejä respasta. Ryhmille opastetut sauvakävelyt!    

Polkupyöräily 
upeissa järvimaisemissa. Vuokraamme polkupyöriä hotelliin majoittujille. Kysy pyöriä ja reittivinkkejä respasta. (tarjolla kesäkaudella) 

Luonto-oppaan palvelut
Tarjoamme asiakkaillemme myös paikallisen luonto-oppaan palveluita. Retkiä toteutetaan alkaen kahden hengen ryhmille, pyydä tarjous! Katso kattava, vuodenaikojen mukaan muuntuva retkivalikoima linkistä: bestlakenature.com/retket