Tanssit & Tapahtumat


TALLUKAN TANSSIT OVAT TAUOLLA


Täällä Tallukassa käytämme tämän ajan hyväksi ja olemme suunnitelleet teille mukavia ja turvallisia tansseja ja tapahtumia keväälle ja kesälle.

Kaikkiin tansseihin ja tapahtumiin voit tehdä varauksen ilman riskiä peruutuskuluista. Voit siis tehdä varauksen ja päättää myöhemmin saavutteko.
KORONA-AJAN OHJEET ASIAKKAILLEMME


Meille on todella tärkeää, että hotellimme ja ravintoidemme turvallisuus ja hygienia on erityisen hyvin hoidettu. Asiakkaillamme ja henkilökunnallamme tulee olla hyvä ja turvallinen mieli.

Hotellimme noudattaa viranomaisten sekä yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Olemme tehneet muutoksia palveluidemme tarjoamiseen.


 

Tulethan vain terveenä vieraaksemme!

Kannustamme henkilökuntaamme ja vieraitamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA

Huomioi toiset, ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin omaan seurueeseesi kuuluviin henkilöihin. Hyvä turvaväli on 1 - 2 metriä.

Asiakkaillamme on anniskelualueella oltava istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä. Älä istu toisten pöytään ilman lupaa.

MUISTETAAN HYGIENIA

Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sellaista ei ole saatavilla, peitä suusi kyynärtaipeella. Käsidesiä löytyy myyntipisteiltämme. Käsienpesu kannattaa!

Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.

Voit käyttää halutessasi hengityssuojaimia.

VUORON ODOTTAMINEN

Toivomme, että hakiessasi tarjottavia myyntitiskeiltämme, odotat rauhassa vuoroasi ja huomioit muut asiakkaat pitämällä riittävää etäisyyttä.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissamme erityistä huomiota ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas tiloistamme.

Asiakasmääristämme riippuen tarjoamme muun muassa aamiaista ja muita tarjoiluja porrastetusti.

SUOSI LÄHI- JA KORTTIMAKSAMISTA


Tehdään vierailustasi yhdessä mukava ja turvallinen!

Tule kokemaan Tallukan tanssi-iltojen hurma!Suomen suurimpiin kuuluvalla tanssiparketilla mahtuvat pyörähtelemään sadat tanssiparit taustanaan Asikkalan kuuluisat järvimaisemat. Tallukka onkin yksi harvoista perinteisistä tanssiravintoloista tänä päivänä ja olemme ylpeitä pitkästä historiastamme tunnettuna ja tasokkaana tanssipaikkana.

Päijännesalin lavalle nousevat Suomen eturivin artistit aina hallitsevista tangokuninkaallisista kansan ikisuosikkeihin ja yksikään tanssi-ilta ei ole toisensa kaltainen - siitä pitävät huolen niin tanssikansa kuin esiintyjätkin. Tarvittaessa tanssisalimme taipuu myös kilpailujen ja konserttien näyttämöksi ja 300 hengen katsomoksi.

Tutustu tästä lähemmin tuleviin esiintyjiimme ja tapahtumiin ja varaa ennakkoon oma tanssipakettisi tai muu majoitus.

Päijännesalin parketti kutsuu tanssimaan!