Majoitu kauniilla kannaksella
Tervetuloa Tallukkaan!TULEVA SUURTAPAHTUMA LAHDEN SEUDULLA: 25. - 26.2.2023 FINLANDIA-HIIHTO 50 VUOTTA - HANKI KISAMAJOITUS HOTELLI TALLUKASTA!
Kysy kisamajoitusta: 03 888 81 tai myynti@tallukka.fi tai osta suoraan verkkokaupastamme klikkaamalla tästä!102 hotellihuonetta majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.Superior
Tilavat Superior-huoneemme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kauniit maisemat etelään, Vesijärvelle, tai osittainen järvinäköala pohjoiseen, Päijänteelle. Huonevarusteluun kuuluu kylpytakki, kylpytossut, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, ja pieni valikoima päivittäiskosmetiikkatuotteita.

Perhehuoneet
Osa tilavammista huoneistamme on neljän hengen perhehuoneita. Perhehuoneista on pation kautta kulku hotellin piha-alueelle ja leikkipaikalle. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin.

Standard
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin. Huoneissa on parveke tai patio.

Invahuoneet
Hotelli Tallukassa on kaksi erityisesti liikuntarajoitteiset huomioivaa esteetöntä huonetta, joista löytyy vakiona kylpyhuoneesta suihkutuoli ja normaalia leveämmät kylpyhuoneen ovet. Näiden superior-tason huoneiden varusteluun kuuluu kylpytakki, kylpytossut, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sekä pieni valikoima päivittäiskosmetiikkatuotteita. Huoneet sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa. Myös muut katutasomme hotellihuoneet ovat helposti saavutettavissa ja soveltuvat vaikeammin liikkuvien käyttöön.

Lemmikkihuoneet
Hotellissamme on kahden hengen standard -tason lemmikkihuonetta. Lemmikkisiipeen on oma sisäänkäynti. Pääset koirasi kanssa ulkoilemaan myös pation kautta, suoraan huoneestanne. Majoitukseen sisältyy oma pyyhe lemmikille.

Lisämaksu 20€ per lemmikkihuone/viipymä.

.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, tilava parveke tai patio ja TV, sekä myös jääkaappi omille tuotteillesi ja vedenkeitin.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 - 18.00.
Sunnuntaisin sisäänkirjautuminen sopimuksen mukaan.

Maksettu huonevaraus pidetään voimassa klo 18 jälkeen seuraavaan aamuun asti.
Huo­ne­va­raus on voi­mas­sa tu­lo­päi­vä­nä klo 18 asti, mi­kä­li myö­häis­tä saa­pu­mis­ta ei ole erik­seen vah­vis­tet­tu. Tämän jäl­keen ho­tel­lil­la on oi­keus myydä huone toi­sel­le asiak­kaal­le. Mi­kä­li olet es­ty­nyt saa­pu­maan ho­tel­liin klo 18, tulee sinun aina vah­vis­taa varauksesi luot­to­kort­ti­tie­doil­la tai perua huo­ne­va­rauk­se­si.

Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Myöhäisempi huoneen luovutus mahdollista lisämaksusta varaustilanteen mukaan.

Huonehintaan sisältyy:

Runsas aamiainen noutopöydästä ma - su 7.30 – 10.00 alakerran ravintolassa.
Sauna- ja allasosaston käyttö voimassa olevina palveluaikoina.


Sauna on lämmin ma – to klo 18.00 – 20.00, pe - la 17.00 - 20.00 sekä la - su klo 8.00 - 10.00.

Allasosasto on avoinna ma klo 10.00 - 19.30, ti - to klo 8.00 - 19.30, pe - la 16.00 - 20.00 ja la - su klo 8.00 - 10.00. Saunat ja uima-allasosasto sijaitsevat hotellin alasiivessä.


Arvoisa asiakas, huomioithan, että poreallas ei ole tällä hetkellä käytössä. Saunat ja uima-allas ovat käytössä normaalisti.

Hotelli Tallukka osallistuu valtakunnalliseen Astetta alemmas -kampanjaan.

Syksyllä 2022 alkavassa kampanjassa kannustetaan jokaista suomalaista tekemään nopeavaikutteisia ja konkreettisia energiansäästötoimia. Kampanjan tavoitteena on saada vähintään 75 % suomalaisista säästämään energiaa ja saavuttaa pitkällä aikavälillä pysyvästi alhaisempi energiankulutus. Tavoite on kaikille yhteinen kotona, liikenteessä, työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) valmistelema kampanja tulee keskittymään lämmitykseen ja lämpimän veden kulutukseen, koska ne haukkaavat suurimman osan Suomen kotitalouksissa käytettävästä sähköstä.

Kampanja alkaa lokakuussa kestää koko lämmityskauden.

Lue lisää kampanjasta tästä.
Kellonajoissa saattaa olla poikkeuksia tapahtumien aikana.


Hotelli Tallukka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Wi-Fi toimii aulassa, kokoustiloissa sekä suurimmassa osassa huoneistamme.

Tule ja nauti olostasi!

KORONA-AJAN OHJEET ASIAKKAILLEMME


Meille on todella tärkeää, että hotellimme ja ravintoidemme turvallisuus ja hygienia on erityisen hyvin hoidettu. Asiakkaillamme ja henkilökunnallamme tulee olla hyvä ja turvallinen mieli.

Hotellimme noudattaa viranomaisten sekä yrityksen sisäisiä koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Olemme tehneet muutoksia palveluidemme tarjoamiseen.


 

Tulethan vain terveenä vieraaksemme!

Kannustamme henkilökuntaamme ja vieraitamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA

Huomioi toiset, ja pidä riittävä etäisyys muihin kuin omaan seurueeseesi kuuluviin henkilöihin. Hyvä turvaväli on 1 - 2 metriä.

Asiakkaillamme on anniskelualueella oltava istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä. Älä istu toisten pöytään ilmaan lupaa.

MUISTETAAN HYGIENIA

Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sellaista ei ole saatavilla, peitä suusi kyynärtaipeella. Käsidesiä löytyy myyntipisteiltämme. Käsienpesu kannattaa!

Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.

Voit käyttää halutessasi hengityssuojaimia.

VUORON ODOTTAMINEN

Toivomme, että hakiessasi tarjottavia myyntitiskeiltämme, odotat rauhassa vuoroasi ja huomioit muut asiakkaat pitämällä riittävää etäisyyttä.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissamme erityistä huomiota ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas tiloistamme.

Asiakasmääristämme riippuen tarjoamme muun muassa aamiaista ja muita tarjoiluja porrastetusti.

SUOSI LÄHI- JA KORTTIMAKSAMISTA


Tehdään vierailustasi yhdessä mukava ja turvallinen!