Yleiset varaus –ja peruutusehdot

Yleiset varaus –ja peruutusehdot yksittäisille hotellihuonevarauksille


Varaus- ja Peruutusehdot

Omistaja:
Maisema 24 Oy
Tallukantie 1
17200 Vääksy
+358(3)88881
myynti@tallukka.fi
www.tallukka.fi
Y-tunnus 2482915–5 

Palvelemme suomen ja englannin kielellä.

Hotelli Tallukka noudattaa kaikkien tilojen ja palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

1. VARAAMINEN JA MAKSU

Online-varauksissa asiakas maksaa koko maksun yhdellä kertaa varauksen teon yhteydessä tai voi valita maksun suorituksen saavuttaessa (”maksu saavuttaessa” -tarjontaa on rajoitetusti).

Onnistuneen varauksen teon jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen, varaus, ohjeet asiakkaille ja maksukuittauksen, jos varaus on maksettu.

Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt varaukset maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa joko ennakkoon laskulla tai viimeistään saavuttaessa.

Ryhmien maksut laskutetaan pääsääntöisesti ennakkoon osittain tai kokonaan.

Alle 18-vuotiaan varattaessa majoitus- tai juhlatilan, on varaajan toimitettava huoltajan suostumus sekä yhteystiedot varausta varten.

Hotelli Tallukalla on oikeus asiakkaan sisäänkirjautumisen yhteydessä periä vakuus ennakkovarmennuksena luottokortilta. Vakuus kattaa ylimääräiset siivouskulut sekä mahdollisen tavaroiden rikkoontumisen. Vakuus palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä, mikäli Hotelli Tallukalla ei ole syytä veloittaa tätä summaa osittain tai kokonaisuudessaan. Vakuuden suuruus on 50 % majoituksen hinnasta.

 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839–7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT

Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa veloitetaan 500 € ja tämän lisäksi lomakohteen hinnaston mukainen vuorokausihinta siihen asti, että tupakanhaju on saatu pois.

Lemmikkien tuonti on sallittua.  Lemmikistä veloitetaan lisämaksu. Asiakkaan tulee huolehtia, etteivät lemmikit aiheuta jälkiä hotellihuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella saunassa, vuoteissa tai sohvilla.

Hotelli Tallukka ei vastaa tupakoinnista, eläimistä tai muusta syystä asiakkaille mahdollisesti aiheutuvista allergia- tms. ongelmista.

3. HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohteessa ei saa yöpyä useampia henkilöitä kuin vuoteita on.

Lapset ja lisävuoteet

Kaikki lapset ovat tervetulleita.

Ilmainen! Yksi alle 12-vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi, kun käytetään huoneessa olevia vuoteita.

Huoneeseen ei ole saatavilla lisävuodetta.

Matkasänky 0–3-vuotiaalle lapselle 20 € / viipymä.

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.00

Aukioloaikojemme ulkopuolella tapahtuva myöhäinen sisäänkirjautuminen onnistuu myös mainiosti. Ilmoitathan asiasta vastaanottoomme, mielellään jo varausvaiheessa.

Uloskirjautuminen
Huoneen luovutus klo 12.00 mennessä

4. VAHINKOJEN KORVAUS

Vieraiden on noudatettava oleskelun aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaismääräyksiä. Hotellin vieras (tai viimekädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa huoneelle tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie huoneesta. Asiakas on myös velvollinen korvaamaan ylilikaisen huoneen siivouskustannukset siltä osin, kun ne ylittävät normaalit siivouskustannukset

5. MAHDOLLISET VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi Hotelli Tallukalle, ja näin annettava Hotelli Tallukalle mahdollisuus tilanteen korjaamiseen.

Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Hotelli Tallukalle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä.

Jos asiakas ja Hotelli Tallukka eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Suomessa ja ensisijaisesti Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.

Hotelli ei vastaa huoneisiin jätetyistä tavaroista.

6. PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla suomen tai englannin kielellä sähköpostitse osoitteeseen myynti@tallukka.fi tai puhelimitse +358(3)88881. Hotelli Tallukka vahvistaa peruutuksen sähköpostilla ja peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun Hotelli Tallukka on vahvistanut peruutuksen. Maksamaton lasku ei ole peruutus. Varauksen muuttaminen tulkitaan peruutukseksi.

PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN YHDEN MAJOITUSVUOROKAUDEN OSALTA

Huonevaraus voidaan peruuttaa veloituksetta 2 vrk ennen varauksen alkua.
Mikäli varausta ei ole tähän mennessä peruttu tai on kokonaan jättänyt saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta majoitusvuorokauden hinta.

Peruutus on aina tehtävä, arkisin 9–16
p. +358(3)88881
myynti(at)tallukka.fi

Mikäli varaus on tehty tietyksi ajaksi ja asiakas lähtee pois ennen sovittua ajankohtaa, hänen on maksettava sovittu hinta käyttämättä jätetyltä ajalta, kuitenkin enintään kolmelta vuorokaudelta.

Hotelli Tallukalla on oikeus vaatia useamman yön varauksiin luottokorttivahvistus –tai ennakkomaksu. Ennakkomaksua voidaan soveltaa tiettyjen lomakausien erikoishintoihin, joista on erikseen maininta hinnan säännöissä. Ennakkomaksu on 50 % varauksen kokonaisarvosta.

Hotelli Tallukalla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (Hotelli Tallukka ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi, joka vaikeuttaa Hotelli Tallukan toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan mahdolliset ennakkomaksut.

Hotelli Tallukalla on oikeus peruuttaa varaus myös siinä tapauksessa, mikäli asiakas ei ole maksanut erikoishintaan sovellettavaa ennakkomaksua eräpäivään mennessä.

7. LAHJAKORTIT

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän verkkokaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja on vastaanottanut lahjakortin. Mahdollisia postikuluja ei palauteta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo käytetty. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä. Käyttämättömiä lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Yllättävän sairauden, tapaturman tai esteen varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Käsittelemme kaikkia peruutuksia edellä mainituin ehdoin, oli peruuntumisen syy mikä tahansa.

Ulkomaanmaksussa mahdolliset pankkien kulut vähennetään palautettavasta summasta.

8. ASIAKASTIETOJEN SUOJAUS JA SÄILYTYS

Hotelli Tallukka säilyttää asiakastiedot suojatusti. Majoittujien tietoja säilytetään maksimissaan kolmen (3) vuoden ajan. Henkilökunnan vaitiolovelvollisuus kattaa myös asiakastiedot. Yhteystietoja ei luovuteta yrityksestä ulos.