Esteetön Tallukka

Tallukan huoneet ja juhlatilat sijaitsevat kolmessa eri kerroksessa, joista katutasoon on esteetön pääsy liikuntarajoitteisilla. Lue alta miten Tallukka voi tehdä vierailustasi mahdollisimman helpon ja esteettömän.

Invahuoneet, 1. krs.

Hotelli Tallukassa on kaksi erityisesti liikuntarajoitteiset huomioivaa esteetöntä huonetta, joista löytyy vakiona kylpyhuoneesta suihkutuoli. Huoneen ovet käytävälle sekä kylpyhuoneeseen ovat normaalia leveämmät.
Nämä superior tason huoneet  sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa. Myös muut katutasomme hotellihuoneet ovat helposti saavutettavissa ja soveltuvat vaikeammin liikkuvien käyttöön.

Vesijärvi-ravintola, 1. krs.

Hotelli Tallukan katutason ravintola palvelee niin aamiaisella kuin illallakin, ja meillä pääset kauniiden järvimaisemien ääreen pyörätuolillakin. Ravintolan yhteydessä palvelevat myös hotellin kahvila ja baari. Toinen puoli ravintolasalista on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin ja voidaan sulkea omaksi tilakseen.

WC-tilat, 1. krs.

Katutasosta löytyy saniteettitilat, joista suurimmassa sijaitsee myös inva-wc.

Pysäköinti
Hotellin edessä sijaitsee runsaasti asvaltoitua parkkitilaa, joista yksi ruutu on erikseen osoitettu liikkumisesteisten parkkipaikaksi lähellä hotellin sisäänkäyntiä.

Lisätietoja saatavilla hotellin vastaanotosta, p. 03 88 881.