Hyvinvointikeskus SYDÄMEN ASIALLA

HYVINVOINTIPALVELUT SYDÄMEN ASIALLA


Nauti Tallukan SYDÄMEN ASIALLA -hyvinvointikeskuksen tarjoamista hyvinvointipalveluista, rentoudu saunaosaston löylyissä tai vuokraa meiltä polkupyörä ja lähde ajelulle pitkin upeaa Pulkkilanharjun maisemareittiä!Hotellillamme toimivat kokeneet fysioterapeutti Jari Kotkansalo ja hyvinvointiyrittäjä Eeva Koskela, joiden monipuolisista hyvinvointipalveluista pääset nyt nauttimaan.

Jari Kotkansalo on koulutettu työfysioterapeutti, kuntohoitaja ja personal trainer. Hän on pitkän linjan kokenut ammattilainen, jonka osaavissa käsissä ja opastuksessa ovat monet tuhannet ihmiset jo saaneet avun.

Hyvinvointiyrittäjä Eeva Koskela on suorittanut trager-terapia- ja solumineraalikoulutuksen sekä Bemer -jälleenmyyjäkoulutuksen. Lisäksi hän on suorittanut Olli Sovijärven ja Paula Heinosen verkkokursseja ravitsemisesta ja hyvinvoinnista.

Tallukan tilava ja maisemallinen kuntosali sopii monipuolisuudessaan niin kuntoliikkujan, kokousasiakkaan kuin lomalaisenkin käyttöön.

 Saunaosastollamme on sekä miesten että naisten saunat ja tilaussaunat, myös infrapunasauna löytyy sieltä ja niiltä kaikilta on suora yhteys uima-altaalle sekä porealtaalle.

 

Seuraa lisäksi Tanssit ja Tapahtumat -sivujamme! Lue lisää -sivulta löydät tietoja myös lähiseudun nähtävyyksistä ja museoista - on monta hyvää syytä tulla vieraaksemme Tallukkaan!