Majoitu kauniilla kannaksella

Hotel Tallukka sijaitsee rauhallisessa Vääksyn kaupungissa Järvi-Suomen alueella. Se on n.20 km:n päässä Lahdesta. Tallukka-hotellin kaikissa huoneissa on oma parveke tai patio, jotka avautuvat Vesijärvelle tai Päijänteelle. Wi-Fi toimii aulassa, kokoustiloissa sekä suurimmassa osassa huoneistamme ja se on maksuton. Hotellissa on sisäuima-allas, poreallas, sauna.

Myös lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistamme. Valitse vain lemmikkiystävällinen huone varausta tehdessäsi!

Paikan päällä on myös ilmainen pysäköintialue.


Tervetuloa Tallukkaan!


HANKI MAJOITUKSESI HOTELLI TALLUKASTA LAHDEN SEUDULLA JÄRJESTETTÄVIIN SUURTAPAHTUMIIN!
Kysy kisamajoitusta: 03 888 81 tai myynti@tallukka.fi tai osta suoraan verkkokaupastamme klikkaamalla TÄSTÄ.


Kurkkaa Tallukan juhannukseen!


102 hotellihuonetta majoittavat sinut ja seurueesi tasokkaasti. Viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita.

Superior
Tilavat Superior-huoneemme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja niiden parvekkeilta aukeaa kauniit maisemat etelään, Vesijärvelle, tai osittainen järvinäköala pohjoiseen, Päijänteelle. Huonevarusteluun kuuluu kylpytakki, kylpytossut, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, ja pieni valikoima päivittäiskosmetiikkatuotteita.

Perhehuoneet
Osa tilavammista huoneistamme on neljän hengen perhehuoneita. Perhehuoneista on pation kautta kulku hotellin piha-alueelle ja leikkipaikalle. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin.

Standard
Standard-huoneet sijaitsevat hotellin alasiivessä. Huonevarusteluun kuuluu jääkaappi ja vedenkeitin. Huoneissa on parveke tai patio.

Invahuoneet
Hotelli Tallukassa on kaksi erityisesti liikuntarajoitteiset huomioivaa esteetöntä huonetta, joista löytyy vakiona kylpyhuoneesta suihkutuoli ja normaalia leveämmät kylpyhuoneen ovet. Näiden superior-tason huoneiden varusteluun kuuluu kylpytakki, kylpytossut, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sekä pieni valikoima päivittäiskosmetiikkatuotteita. Huoneet sijaitsevat katutasossa 1. kerroksessa. Myös muut katutasomme hotellihuoneet ovat helposti saavutettavissa ja soveltuvat vaikeammin liikkuvien käyttöön.

Lemmikkihuoneet
Hotellissamme on kahden hengen standard-tason lemmikkihuoneita. Lemmikkisiipeen on oma sisäänkäynti. Pääset koirasi kanssa ulkoilemaan myös pation kautta, suoraan huoneestanne. Majoitukseen sisältyy oma pyyhe lemmikille.

Lisämaksu 20€ per lemmikkihuone/viipymä.


Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, tilava parveke tai patio ja TV, sekä myös jääkaappi omille tuotteillesi ja vedenkeitin.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 - 18.00.
Aukioloaikojemme ulkopuolella tapahtuva myöhäinen sisäänkirjautuminen onnistuu myös mainiosti. Ilmoitathan asiasta vastaanottoomme, mielellään jo varausvaiheessa.

Maksettu huonevaraus pidetään voimassa klo 18 jälkeen seuraavaan aamuun asti.
Huo­ne­va­raus on voi­mas­sa tu­lo­päi­vä­nä klo 18 asti, mi­kä­li myö­häis­tä saa­pu­mis­ta ei ole erik­seen vah­vis­tet­tu. Tämän jäl­keen ho­tel­lil­la on oi­keus myydä huone toi­sel­le asiak­kaal­le. Mi­kä­li olet es­ty­nyt saa­pu­maan ho­tel­liin klo 18, tulee sinun aina vah­vis­taa varauksesi luot­to­kort­ti ­tie­doil­la tai perua huo­ne­va­rauk­se­si.

Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Myöhäisempi huoneen luovutus mahdollista lisämaksusta varaustilanteen mukaan.

HUONEHINTAAN SISÄLTYY:
Runsas aamiainen noutopöydästä ma - pe klo 7.30 – 10.00 ja la - su klo 8.00 - 10.00 alakerran ravintolassa.


Allasosaston käyttö ja asukassaunat lämpiävät voimassa olevina palveluaikoina.


SISÄÄNPÄÄSYN TALLUKAN VAUHDIKKAISIIN TANSSEIHIN! 

Hotelli Tallukka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Wi-Fi toimii parhaiten aulassa, kokoustiloissa sekä suurimmassa osassa huoneistamme.

Tule ja nauti olostasi!