Luontoliikunta

HYVINVOINTIPALVELUT SYDÄMEN ASIALLA


Kun haluat viettää liikunnallisen päivän Tallukassa ja lähimaastossa, tekemistä löytyy. Hyödynnä uima-allasosastomme, kuntosalimme ja liikuntasalimme lisäksi myös Pirppulan kuntoportaat ja näkötornimme. Tai kipaise lenkille Kalmarinrantaan ja kanavan varteen. Alla lisää liikunnallisia vinkkejä!
Liikunnallisen päivän viimeistelee palauttava uinti ja lihaksia rentouttava saunan lämpö Tallukan saunaosastolla. Saunat ja uima-allasosasto on hotelliin majoittuvien käytössä.

Patikointiretket lähialueella 
Lähde patikoimaan upeille Aurinkovuoren reiteille, läheiselle Pasolanvuoren laavulle tai Pulkkilanharjun retkeilypoluille tutustumaan upeaan Päijänteen kansallispuistoon. Ja Evon reititkään eivät ole kaukana!
www.visitpaijanne.fi/retkeily 
www.luontoon.fi/paijanne

Kalmarinranta
Kävelymatkan päässä hotellilta löytyy täydellinen uimapaikka hiekkarantoineen. Rannalla on myös Frisbee-golfrata ja rantalentopallokenttä. Frisbeet panttia vastaan respasta kesäkaudella Hotellissa majoittujille. SUP Suppailua Kalmarinrannassa järjestää kesäisin Vääksy Sup.  

Frisbee Golf
Kauniiseen kanavan ja Kalmarin rannan maisemiin rakennettu 12-väyläinen Asikkalan DiscGolfPark vain 1500 metrin päässä hotellilta.
Asikkala DiscGolfPark -ratakartta

Sauvakävely
Tutustu lähialueeseen sauvakävellen. Vuokraamme kävelysauvoja hotelliin majoittujille. Kysy sauvoja ja reittivinkkejä vastaanotosta. Ryhmille opastetut sauvakävelyt!    

Polkupyöräily 
Tutustu Vääksyyn ja lähiseutuun polkupyöräillen! Vääksystä Pulkkilanharjuun ulottuva pyörätie on suosittu reitti kaikenikäisille ja seutu tarjoaa myös maantiepyöräilijöille haastavia, mäkisiä reittejä upeissa järvimaisemissa. Vuokraamme kesällä polkupyöriä hotelliin majoittujille. Kysy pyöriä ja reittivinkkejä vastaanotosta.

Polkujuoksu
Vääksy ja Asikkala ovat Minna Kaupin kotiseutua ja tuttuja harjoittelumaastoja lapsuudesta ja nuoruudesta. Vuosittain järjestetäänkin Minnan polku -polkujuoksutapahtuma Aurinkovuoren reiteillä.

Talviaktiviteetit ja hiihtoladut
Katso ajankohtaiset vinkit Asikkalan, Suomen liikkuvimman kunnan, sivuilta:
www.asikkala.fi

Luonto-oppaan palvelut
Tarjoamme asiakkaillemme myös paikallisen luonto-oppaan palveluita. Retkiä toteutetaan alkaen kahden hengen ryhmille, pyydä tarjous! Katso kattava, vuodenaikojen mukaan muuntuva retkivalikoima linkistä: bestlakenature.com/retket