MatkaRadion uudet tuulet ja yhteistyökumppanit


MEDIATIEDOTE 1.9.2021


MatkaRadion uudet tuulet ja yhteistyökumppanit

MatkaRadio 24, Lomallo ja Finland Vacation Club aloittavat yhteistyön.

MatkaRadio 24 uudistuu. Finland Vacation Club alkaa tuottaa MatkaRadioon uutta suomalaisten matkailuun ja vapaa-ajanviettoon liittyvää sisältöä.

MatkaRadiossa alkaa 17. syyskuuta uusi Lomallon Matkassa radio-ohjelmasarja, joka tutustuttaa kuulijat mielenkiintoisiin matkakohteisiin eri puolilla Suomea ja ulkomaita. Ohjelma vie kuulijat elämysten äärelle kullanhuuhdonnasta ja katamaraaniristeilyistä lasi-iglussa yöpymiseen. Ensimmäinen tuotantokausi kestää kevääseen 2022.

”Vääksyssä Päijänteen portilla sijaitseva Tapahtumahotelli Tallukka on monessa mukana. Vuonna 2020 syntyi uusi nettipohjainen radio, MatkaRadio.fi, joka nyt yhdistää matkailualan toimijat, Lomallon, Tallukan ja Finland Vacation Club:n. Haluamme edistää voimakkaasti kotimaan matkailua sekä suomalaista musiikki- ja tanssikulttuuria. Tervetuloa laajenevaan joukkoomme”, hehkuttaa Tallukan hallituksen puheenjohtaja Kalevi Gran.

”Kotimaan matkailu kukoistaa ja ihmiset ovat kiinnostuneita uusista matkakohteista, luonnosta ja matkailuun liittyvistä elämyksistä ja ovat avoimia matkavinkeille. Näistä ajatuksista syntyi Lomallon Matkassa -ohjelma”, kertoo FVC:n toimitusjohtaja ja ohjelman tuottaja Niko Ylenius.

Radiosarjassa tutustutaan suomalaiseen uudenlaiseen matkailupalveluun Lomalloon. Lomallon asiakkailla on käytössä yli 400 000 laadukasta kohdetta Suomesta ja ulkomailta sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu auttamassa kaikissa matkailuun liittyvissä kysymyksissä.

”Lomallon Matkassa -ohjelman välityksellä haluamme esitellä uusia lomakohteita, tarjota vinkkejä ja ideoita matkailuun, järjestää tapahtumia kuten Lomallon Tanssit Tallukassa ja olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa”, mainitsee Lomallon toimitusjohtaja Petri Makkonen.

Ohjelman toimittaa pitkän radiokokemuksen omaava Jenni Vuorio Finland Vacation Club:sta.

Ensimmäinen lähetys kuullaan MatkaRadiossa perjantaina 17.syyskuuta klo 18. Uusinnat lauantaisin klo 14 ja keskiviikkona klo 8.

MatkaRadio.fi on kuunneltavissa netissä ympäri maailmaa 24/7!

MatkaRadion studio sijaitsee Tapahtumahotelli Tallukassa, jossa järjestetään tapahtumarikas viikonloppu ensimmäisen lähetyksen kunniaksi pe 17 - la 18.9. Tallukassa esiintyy tuolloin Hurma ja Saija Tuupanen & eXmiehet. Lomallon Tansseja tanssitaan huippuartistien tahtiin Tallukassa viikonloppuisin koko loppuvuoden ajan.


Lisätiedot:

Tallukka-Yhtiöt / Hotelli Tallukka

Hallituksen puheenjohtaja

Kalevi Gran

kalevi.gran@tallukka.fi

gsm 0505112351

-

FVC Finland Vacation Club Oy

Toimitusjohtaja

Niko Ylenius

sales@vacationclub.fi

gsm 0400508196

-

Lomallo Oy

Toimitusjohtaja

Petri Makkonen

petri.makkonen@lomallo.fi

gsm 0400550944