KOKOUSPAIKKA MAISEMALLA


Tallukka tarjoaa tilat ja upeat puitteet kokouksia, juhlia, asiakastilaisuuksia, virkistyspäiviä ja tapahtumia varten.


Kokoukset, kongressit, messut, näyttelyt, virkistyspäivät, juhlat ja asiakastilaisuudet vietät meillä viihtyisästi toimivissa tiloissa. Ikkunoista aukeava kaunis maisema saa ajatukset lentämään ja edesauttaa ryhmäsi loistaviin tuloksiin. 

Tallukka sijaitsee valtatie 24:n varrella ja hotellilla on myös oma nimikko pikavuoropysäkki. Etelä-Suomen suurimmat kaupungit löytyvät 150 km säteellä ja laaja maksuton paikoitusalue takaa vaivattoman saapumisen paikan päälle.

Käytössäsi on useita erityyppisiä tiloja, 20 m2 kabinetista aina 390 m2 saliin. Tarjoilut saat luonnollisesti tilojen yhteyteen. 

Kysy lisää myyntipalvelustamme! 

Halutessanne järjestämme teille kokouksen yhteyteen myös sopivaa toimintaa aina ohjatuista luontoretkistä museokäynteihin Urajärven kartanomuseossa, Päijät-Hämeen Ilmailumuseossa tai vaikkapa panimovierailun paikallisessa ja palkitussa Kanavan Panimossa. Voitte myös yhdistää vierailuunne uusia, rentouttavia hyvinvointipalvelujamme. Pitkää päivää piristävät myös sauna- ja allasosasto tai retki Tallukan näkötorniin.

Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaasta huolehtiminen on toimintamme kulmakiviä. Kokoushenkilökuntamme huolehtii, että kaikki kokoustiloissa toimii moitteettomasti. Autamme teitä mahdollisissa pulmatilanteissa koko tilaisuuden ja vierailunne ajan.


Ota yhteyttä:

myynti(at)tallukka.fi

Myyntipalvelu
arkisin 9-15
P.+358 (0)44 033 3478