Koronapassi


Tanssi-iltoina koronapassi vaaditaan ja tarkistetaan sisäänpääsyn yhteydessä !Pidensimme viikonlopun aukioloaikoja ja kysymme asiakkailta koronatodistusta. Katso, milloin tarvitset meillä koronapassin ja miten sitä käytetään!

 

Passi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen julkisen terveydenhuollon suorittamana enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. 

 

Lue lisää koronapassista – Sosiaali- ja terveysministeriö »TOIMI NÄIN:

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta kanta.fi

Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.

 

2. Näytä koronapassia ravintolassa

Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

 

3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!

Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.