AlfaTV:n ohjelmat ja lähetykset
ALFATV:N MENNEITÄ TUOTANTOJAENDURON HURMAA: PÄITSI -22
Järjestyksessä 86. Päijänteen ympäriajo järjestetään 19. - 20.3.2022, ja kilpailu starttaa Vääksyn Hotelli Tallukasta!

Enduromoottoripyörien Päijänteen ympäriajo on yksi Suomen vanhimmista moottoriurheilukilpailuista. Koosteessa nähdään tämän vaativan kaksipäiväisen kilpailun tunnelmia ja suorituksia.

Klikkaa tästä, niin pääset näkemään trailerin koosteesta!KIMINKINEN SYDÄMEN ASIALLA HOTELLI TALLUKASSA


Sydämen asialla -päivässä Tapani Kiminkinen puhuu sydämestä sydämellä, Juhani Kuosmanen tanssin vaikutuksesta hyvinvointiin sekä Markku Savijärvi ja Team Rynkeby hyväntekeväisyydestä.


Jakso 1/3 Kiminkinen Sydämen asialla Hotelli Tallukassa

Jakso 2/3 Kiminkinen Sydämen asialla Hotelli Tallukassa

Jakso 3/3 Kiminkinen Sydämen asialla Hotelli Tallukassa

AlfaTV:n sivuille pääset tästä.TANSSI KANSSAIN

Kausi 6. 8/10. Tässä jaksossa tanssitaan Pirita Niemenmaan ja Jarkko Yli-Sikkilän tahtiin Tapahtumahotelli Tallukan Vääksyn lavalla. Joten matot syrjään ja tanssikengät jalkaan!

Kausi 6. 10/10. Tässä jaksossa tanssitaan Teijo Lindströmin ja Juha Vartiaisen tahtiin Tapahtumahotelli Tallukan Vääksyn lavalla. Joten matot syrjään ja tanssikengät jalkaan!

AlfaTV:n sivuille pääset tästä.SINUA, SINUA RAKASTAN 2021


Uusi sarja AlfaTV:llä on alkanut! Parisuhdetohtori Hanna Ranssi-Matikaisen ja kansan rakastaman Joel Hallikaisen luotsaama ohjelma parisuhteen kriiseistä selviämisestä ja rakkaudesta. Muista seurata uutta ja mielenkiintoista ohjelmaa AlfaTV:ltä!

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä AlfaTV:n ja Parempi avioliitto ry:n kanssa, jonka toiminnanjohtajana ohjelman toinen juontaja parisuhdetohtori Hanna Ranssi-Matikainen on toiminut vuodesta 2014.

Hotelli Tallukka on omalta osaltaan lahjoittanut tanssilahjakortteja ohjelmaan osallistuville pariskunnille eri tilanteissa annettavaksi.

Ohjelman päätteeksi elämänsä aviokriisin katsojille avanneelle parille annetaan palkinto. He saavat eteensä kolme kirjekuorta, joiden sisällä on palvelun sisältävä lahjakortti (hemmotteluhoito, siivouspalvelu, illallinen tai muu vastaava). He valitsevat kirjekuorista yhden ja avaavat sen kameroiden edessä. Jokaisen kuoren sisältö esitellään katsojille, jotka yhdessä parin kanssa jännittävät, minkä palkinnon he saavat. Palkintoja sponsoroivat yritykset saavat näkyvyyttä jokaisessa sarjan jaksossa, jossa heidän tuotteensa on mukana.

Sarjan ohjaa Timo Suomi, jolla on kokemusta yli kahdentuhannen ohjelman monikameraohjauksesta ja tuottamisesta. Yksi hänen suurimmista ohjaustöistään oli vuoden 2007 kansainvälisten Euroviisujen ohjaaminen yli 100 miljoonalle katsojalle.

AlfaTV:n sivuille pääset tästä.

SEURATANSSIN SM-ETÄKISA 2021 ALFATV:STÄSeuratanssin SM-kilpailu 2021 käytiin tänä vuonna etäkisana. Tuomaristossa oli mukana neljä seuratanssin ammattilaista sekä maallikkotuomarina Maalaislääkäri Kiminkinen. Hän kertoo ohjelmassa myös tanssin vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin.

Seuraa kisaa AlfaTV:n kanavalla seuraavasti ja näe, kuka kilpailun tänä vuonna voittaa!