Tapahtumat

Tallukassa tapahtuu vuoden ympäri! Tutustu Hotelli Tallukan tapahtumatarjontaan oheisista linkeistä.

Varaa myös majoituksesi ennakkoon ja varmista paikkasi tapahtumien keskipisteessä!

7. - 8.8. Hotelli Tallukka Blues Party

Tallukkaan saapuu elokuussa Hotelli Tallukka Blues Party! Luvassa on loistava kattaus live-musiikkia bluesin, soulin ja rock'n'rollin maailmasta. Lisää tietoa tapahtumasta saat klikkaamalla kuvaa.

Elokuu ja Blues Party lähestyvät kovaa vauhtia. Lippujen ennakkomyynti on nyt alkanut Tallukassa. Osta heti oma lippusi Tallukasta ja varmista paikkasi mahtavaan viikonloppuun ajoissa!

Myynti: 03 88881 tai myynti@tallukka.fi

Tervetuloa viettämään rentoa musiikin täyteistä viikonloppua!


12. - 13.9. TangoMaestro -semifinaaliviikonloppu

Pitkänlinjan laulaja/laulunopettaja Matti Taskinen oli jo vuosien ajan haaveillut laulukilpailusta, jossa vain musiikilliset taidot, kuten sävelpuhtaus, tyylinmukainen fraseeraus, ajatuksesta lähtevä tulkinta sekä esityksen aitous vaikuttavat menestymiseen. Vuosien mittaan ajatus kilpailusta kypsyi ja aiheeksi valikoitui tangolaulukilpailu.

Lisää tietoa tapahtumasta saat klikkaamalla kuvaa.

Syyskuussa TangoMaestro -semifinaaliviikonloppu järjestetään Tallukassa. Tervetuloa seuraamaan semifinaalia ja kannustamaan suosikkiasi!


26. - 27.9. Tangoseniori-laulukilpailun semifinaali ja finaalin karsinta

Tangoseniori-laulukilpailu tarjoaa varttuneimmille laulajille foorumin, jossa voi esittää osaamistaan ja jonka kautta on mahdollisuus julkiseen esiintymiseen ja oman uran luomiseen ja edistämiseen. Tavoitteena on kannustaa suomalaisia lauluharrastuksissaan ja luoda sosiaalista ja psyykkistä hyvinvointia.

Lisää tietoa tapahtumasta saat klikkaamalla kuvaa.

Syyskuussa Tangoseniori-laulukilpailu järjestetään Tallukassa. Tervetuloa seuraamaan kisoja ja kannustamaan suosikkiasi!
TAPAHTUMIA TALLUKAN LÄHELLÄ


15.8. Ilmailupäivä 2020 - Vesivehmaa 80 vuotta -juhlalentonäytös

Ilmailumuseoyhdistys ry järjestää lauantaina 15.8. (varapäivä sunnuntai 16.8.) ilmailupäivän/lentonäytöksen Vesivehmaan lentokentällä. Tapahtuma järjestetään Drive in -teemalla ensimmäisenä maailmassa.

Lisätietoja ilmailutapahtumasta tästä.


1.8. Kadunmiehen kiihdytyspäivä I

28. - 29.8. Kadunmiehen kiihdytyspäivät II

Vesivehmaan lentokentällä järjestetään 1.8. ja 28.-29.8. Kadunmiehen kiihdytyspäivät I ja II. Kyseessä kaksipäiväinen kiihdytysajotapahtuma.