Pikkujoulut Tallukassa

Tip Tap Tanssien Tallukkaan! 

Tallukan legendaarinen Päijännesali toimii vilkkaana tanssiravintolana viikonloppuisin ja kerää innokkaita tanssin sekä hyvän musiikin ystäviä ympäri Suomea.

Tule mukaan nauttimaan kotimaan parhaimpien tanssiyhtyeiden ja solistien esityksistä, Laila ja Olavi -laulukilpailun jännityksestä tai Oi niitä aikoja -konsertin nostalgisesta tunnelmasta. Meidän laaja ja monipuolinen ohjelmistomme tarjoaa paljon vaihtoehtoja tälle syksylle sekä talven alkuun ja tyylikkäät puitteet myös pikkujouluille.

Erityiset Tallukan pikkujouluillat on luvassa 30.11. ja 14.12., kun Lahti Big Band asettaa tahdit vuoden svengaavimmille pikkujouluille!

Perjantaina 30.11.2018 Lahti big Band feat. Soul Twin Sisters


Luvassa on juhlakauden kuumin show. Ohjelma sisältää sekä sielua sivelevää swingiä, menevää motownia että fantastista funkia - LBB lupaa setin, joka saa tanssikengät tuleen ja sisäisen Proud Maryn ulvomaan. Oletko valmiina? It's from Lahti with love. 

Perjantaina 14.12.2018 Lahti Big Band 
feat. Elina Pakkanen & Pauliina Uusivirta


Lahti Big Bandin vakiosolistit tulkitsevat tunteella jazzia ja swingiä sekä kotimaisen iskelmämusiikin helmiä salsan mausteilla. Tule kokemaan Tallukan Päijännesaliin suurten orkestereiden kultakauden svengi ja tuore salsan syke!


Lue tästä lisää ja ota rohkeasti yhteyttä iloiseen myyntipalveluumme ja joulu on jo askeleen lähempänä!

Myyntipalvelu:

puh. 03 888 81
myynti(at)tallukka.fi