Cafe Aisu

Yukiconista tuttu Café Aisu-meidokahvila on nyt myös Asiconissa!

Yukiconissa jo kolmen vuoden ajan ollut meidokahvila Café Aisu tulee nyt ilahduttamaan myös Asiconin kävijöitä.Tällä kertaa Aisun teemana oli Yukiconin Magic Kingdom-teemaan pohjautuen maaginen kuningaskunta, ja sama teema nähdään myös Asiconissa. Vieraillessasi Café Aisussa saatat siis kohdata niin kuninkaallisia kuin taikaolentojakin! Kuninkaallisessa kokoonpanossa näette muutaman tutun Aisulaisen, ja muutaman aivan uuden kasvon!

Linnanväki koostuu lumoavista meidoista sekä butlereista, jotka haluavat luoda vierailijoille rentouttavan käynnin Café Aisussa. Älä pelästy, vaikka portilla olisi vastassa lohikäärme, vaan astu sisään ja nauti vaikka virkistävä kuppi teetä!

Jokaisella meidolla ja butlerilla on oma persoonansa, jonka mukaan he teitä myös palvelevat. Voitte tutustua heihin etukäteen vilkaisemalla meidoprofiileja, jotka julkaistaan hieman ennen tapahtumaa.

Illemmalla pääsette nauttimaan myös maagisia drinkkejä meidojen ja butlereiden tarjoilemina k-18 iltabileissä.

Tervetuloa Café Aisuun! ヾ(○・ω・)ノ☆


Cafe Aisu on avoinna 21.4. klo 12-18.
Klo 19 Aisu siirtyy Baarin puolelle.

Mikä on meidokahvila?

Meidokahvila-konsepti on rantautunut meille tänne pohjoiseen Japanista, ja on hyvin erilainen länsimaalaiseen kahvilakulttuuriin verrattuna. Suomesta meidokahviloita löytyy tällä hetkellä vain anime-, manga ja pelitapahtumista, kuten Desucon, Yukicon ja Tracon. Käynti pohjautuu sosiaaliseen asiakaskokemukseen jutellen ja pelaten meidon tai butlerin kanssa, jonka vuoksi yksi työntekijä ei yleensä palvele kahta pöytäseuruetta enempää kerrallaan. Meido tulee englannin kielen sanasta “maid”, johon myöskin työasut viittaavat. Mikäli sinua kiinnostaa tietää enemmän meidokahviloista, lisää tietoa löytyy esimerkiksi Wikipediasta.

Café Aisuun pääset tutustumaan myös Yukiconin omilla sivuilla.